Tájékoztató az e-napló használatáról:

Iskolánkban a 2018/2019-es tanév kezdetétől került bevezetésre a KRÉTA elektronikus napló használata. Ennek egyik kiegészítő eleme az elektronikus ellenőrző. Az Elektronikus ellenőrző segítségével a szülő/gondviselő a napszaktól függetlenül, akár munkaidőn kívül is tájékozódni tud gyermeke tanulmányi előmeneteléről. A felületen naprakész információkhoz juthat a diák értékeléseivel, mulasztásaival, feljegyzéseivel kapcsolatban.

További információkat az elektronikus ellenőrzővel kapcsolatban az alábbi weboldalon olvashat: https://tudasbazis.ekreta.hu/pages/viewpage.action?pageId=2424862

 

Belépési adatok tanulók részére

A felhasználónév tanulók esetében a tanuló úgynevezett oktatási azonosítója (11 jegyű szám), a kezdő jelszó a tanuló születési ideje számjegyekkel megadva. Az év 4 számjegy, a hónap és a nap minden esetben 2 számjegy (ha kell baloldalt 0-val kiegészítve), köztük kötőjelekkel. (pl.: 2002-03-09)

Az első bejelentkezés után fokozottan ajánlott a jelszót megváltoztatni az illetéktelen bejelentkezések elkerülése érdekében.
 

Belépési adatok szülők/gondviselők részre

„Gondviselői hozzáférés igénylése” szövegre kattintva az igényléshez ki kell tölteni az űrlap elemeit a megfelelő adatokkal különösen ügyelve az elgépelésre a név, e-mail és oktatási azonosító mezőknél.

Amennyiben a megadott adatok alapján az azonosítás sikeres, a rendszer elküldi e-mailben a belépéshez szükséges felhasználónevet és jelszót.

Ha a megadott adatok nem egyeznek a rendszerben található adatokkal, de az oktatási azonosító érvényes, az igénylő személy kap egy a csökkentett jogosultsággal rendelkező hozzáférést, amelynek belépéséhez szükséges adatai a megadott e-mail címre érkeznek.

Sikertelen azonosítás esetén letölthető egy (PDF) nyomtatvány, amiben szerepelnek az űrlapon megadott adatok.

Kérjük, ezt nyomtassa ki, írja alá és küldje be az iskolába.

Ezzel megkönnyítheti az adatok megfelelő adminisztrációját az intézmény számára.

 

KRÉTA Ellenőrző alkalmazás mobil készülékekre

A KRÉTA Ellenőrző mobil alkalmazás egy új natív mobil program Android és iOS platformra! Az alkalmazások segítségével a diákok és a szülők Androidos okostelefonon vagy táblagépen keresztül tekinthetik meg az elektronikus naplóban lévő adataikat. Az elektronikus ellenőrzőkönyv alkalmazás közvetlenül az iskolai elektronikus naplóból olvassa ki az adatokat, azonnal naprakész információkat jelenít meg, felhasználói beavatkozás nélkül.

KRÉTA Ellenőrző alkalmazás Android készülékre:

https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.eKreta.KretaAndroid&hl=hu

        KRÉTA Ellenőrző alkalmazás iOS készülékre:

https://itunes.apple.com/us/app/kr%C3%A9ta/id1169400318?mt=8