Hang♪s tábor a zeneiskolában Szob, 2016.augusztus 22-től 26-ig

2016.08.15 21:32
Tudnivalók:
  1. Programtervünk alább olvasható! Letölthető ITT!
  2. A szálláshelyen (Szob, Plébánia) sajnos nem tudnak ágyneműt biztosítani, ezért szükség lesz hálózsákra, párnára, vagy takaróra.
  3. Eszközlista  - mit hozzanak a gyerekek? (lsd. alább) Letölthető ITT!
  4. Hangszer, kották - ne felejtsék otthon a gyerekek a saját hangszereiket, kottákat! (A hangszereket a zeneiskolában biztonságosan tudjuk tárolni.)
  5. Az egészségügyi nyilatkozatot - orvos vagy szülő aláírásával a tábor első napján kérjük leadni! (lsd. a nyilatkozatot alább)  Letölthető ITT!
  6. Akinek még fizetési hátraléka van, LEGKÉSŐBB az első nap, érkezéskor kérjük rendezni! (Étkezés díja: 7.500 Ft)
  7. A táborba érkezés helyszíne a Szobi Plébánia udvara: 2628 Szob, Szent László utca 1. Parkolási lehetőség a művelődési ház előtt, a templom előtti téren tilos a parkolás!
  8. A záró bemutatóra várjuk a kedves Szülőket, hozzátartozókat. A bemutató helyszíne a Zeneiskola hangversenyterme: 2628 Szob Árpád utca 54. A csomagokat a bemutató után a plébániáról lehet majd elvinni.
  9. Az iskolai konyha karbantartása miatt az ebédet a Patak Vendéglő kiszállításával oldjuk meg (az egésznapos kirándulás kivételével, ahol lepényt kapunk ebédre). A főétkezéseket a plébánia felszerelt konyhája segítségével bonyolítjuk.
Kérdés esetén állunk rendelkezésre: Fehérné Szabó Marianna 30/560-13-74